Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Trei trenuri CFR Călători staționează de ore întregi între Orșova și Gura Văii. Alte două, blocate din cauza unui copac

Your browser doesn't support HTML5 video.

CFR Călători anunţă, vineri, că nu există tensiune în linia de contact pe relaţia Orşova - Gura Văii, trei trenuri fiind afectate la ora transmiterii acestei ştiri.

”Urmare lipsă tensiune în linia de contact pe relaţia Orşova – Gura Văii, este afectată circulaţia următoarelor trenuri:

• IR 79 Budapesta – Bucureşti Nord staţionează în Orşova de la ora 02.15

• IR 78 Bucureşti Nord - Budapesta –staţionează în Severin de la ora 04.35

• IR 1990 Mangalia - Timişoara stationează în Severin”, a transmis, vineri dimineaţă, CFR Călători, într-un comunicat de presă.

Sursa citată a precizat că, în staţia Severin, pasagerii vor primi apă şi produse preambalate.

”CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile create de acest incident şi le mulţumeşte pentru înţelegere. Încă din momentul avizării, după producerea deranjamentului, CFR Călători a pus la dispoziţia managerului de infrastructură -CFR SA, locomotivă diesel”, a mai precizat sursa citată.

Citește și
sina tren
Mersul trenurilor, afectat de caniculă. Întârzieri de câteva ore din cauza temperaturilor extreme

Compania avertizează că este posibil să se înregistreze întârzieri în circulaţia trenurilor de călători care străbat această zonă.

Alte două trenuri, blocate între Răstolița și Luna Bradului

Un copac a căzut, vineri dimineaţă, pe linia de contact a CFR, pe relaţia Răstoliţa – Lunca Bradului, două trenuri fiind oprite pe traseu.

”CFR Călători informează că astăzi, 29 iulie, urmare copac căzut pe linia de contact pe relaţia Răstoliţa – Lunca Bradului, este afectată circulaţia următoarelor trenuri:

• IR 12407 Budapesta – Braşov staţionează în Hm Râpa de Jos

• R 4506 Deda- Miercurea Ciuc staţionează între staţiile Răstoliţa – Lunca Bradului”, a transmis, vineri dimineaţă, CFR.

Compania precizează că este posibil să se înregistreze întârzieri în circulaţia trenurilor de călători care străbat această zonă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult