Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Trei frați au ajuns la spital după ce au dormit în aceeași cameră. Ce s-a întâmplat în timpul nopții

Your browser doesn't support HTML5 video.

Trei frați din Neamț, cu vârste între 5 și 14 ani, s-au intoxicat cu monoxid de carbon și au ajuns la spital.  

Unul dintre copii este în comă, iar medicii de la Spitalul din Roman au decis să fie transferat rapid la Iași, la Spitalul de pediatrie „Sfânta Maria".

Familia locuiește în comuna Botești din județul Neamț. Cei trei copii, două fete în vârstă de 5 și 14 ani și un băiat în vârstă de 7 ani, au dormit în aceeași cameră. Mama lor spune că la cinci dimineața, copiii s-au plâns că se simt foarte rău și ea a sunat la 112 după ajutor. Trei ambulanțe i-au preluat pe copii și i-au transportat la Roman.

Fata de 14 ani însă, a ajuns la spital în comă. Diagnosticul pus a fost de intoxicație cu monoxid de carbon. Medicii au reușit să îi acorde îngrijiri și să o scoată din starea comatoasă, iar copila a fost transferată apoi la Spitalul Clinic de Urgență „Sfânta Maria" din Iași pentru investigații suplimentare.

Frații ei mai mici au rămas internați în cadrul secției de Pediatrie a Spitalului din Roman pentru supraveghere medicală. Pe de altă parte, familia spune că folosește acasă o sobă pe lemne și că va remedia problemele, ca să nu se mai întâmple așa ceva.

Citește și
aragaz
Trei oameni au fost găsiți morți într-o casă din Odorheiu Secuiesc, după ce s-ar fi intoxicat cu gaz

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult