Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Trei fetiţe din Alba, bătute cu biciul de tatăl lor. Copilele au colorat câinele cu acuarele

Your browser doesn't support HTML5 video.

Pentru o poznă copilărească, trei fetiţe din judeţul Alba au fost bătute cu biciul de tatăl lor. În joacă, ele ar fi colorat cu acuarele blana câinelui, iar părintele lor a vrut să le dea o lecţie dură.

Totul a ieşit la iveală după ce angajaţii unui centru de recreere au observat rănile de pe trupurile copilelor şi le-au întrebat ce s-a întâmplat. Revoltaţi, au anunţat poliţia, iar bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore. El a fost arestat preventiv.

Bărbatul în vârstă de 43 de ani, acuzat că le-a snopit în bătaie pe cele trei surori, cu vârste între 6 şi 11 ani, susţine că fetele ar fi vopsit câinele din gospodărie cu acuarele. Şi asta l-a scos din minţi.

Copilele nu au suflat nicio vorbă deşi bătăile încasate. Şi culmea, nici mama lor nu le-a luat apărarea, şi nici nu a anunţat autorităţile despre abuzuri.

Cele trei fetiţe s-au dus duminica la un centru de recreere, iar angajaţii fundaţiei au remarcat imediat că erau pline de vanatai şi, după ce au stat de vorbă cu ele, au chemat poliţia.

Citește și
masina politie
Fete de 13 si 17 ani, din Giurgiu, batute cu biciul si lantul si obligate sa se prostitueze. 3 barbati acuzati in acest caz

După audieri, poliţiştii l-au reţinut pe tatăl copilelor pentru 24 de ore, iar în urmă cu puţin timp magistraţii au decis arestarea lui preventivă.

Cel mai probabil nu este pentru prima dată când fetele sunt bătute, susţin anchetatorii.

Din păcate, mama celor trei surori nu a reuşit niciodată să le apere pentru că bărbatul este extrem de agresiv. La rândul ei şi femeia a fost audiata de poliţişti, iar psihologii încearcă să le ofere consiliere fetiţelor.

Medicii le-au preluat pe copile. Acestea au fost examinate, iar raportul medico-legal va stabil cât de grave sunt rănile suferite.

Fetiţele au rămas deocamdată în grija mamei şi dacă se va dovedi vinovat, tatăl ar putea fi decăzut din drepturile părinteşti.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult