Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Trei accidente produse pe DN 73, în ultimele 24 de ore. O maşină a ars ca o torţă după ce s-a răsturnat. VIDEO

Pompierii din Argeş anunţă, sâmbătă dimineaţă, că au fost solicitaţi să intervină, în ultimele 24 de ore, la trei accidente care au avut loc pe DN 73. Într-unul dintre ele, o maşină a ars ca o torţă după ce s-a răsturnat.

„În ultimele 24 de ore au fost 3 accidente rutiere pe DN73, la care au fost solicitaţi să intervină pompierii”, anunţă, sâmbătă, pompierii din Argeş, conform news.ro.

Unul dintre accident a avut loc aproape de ora 00:00, între un atelaj și un autoturism, însă –din feircire – nu au existat victime.

„Aproape de ora 00:00, un echipaj de pompieri s-a deplasat în localitatea Mihăești, pe DN73, pentru a asigura măsurile specifice de prevenire ale incendiilor în cazul unui eveniment rutier în care au fost implicate un atelaj și un autoturism, fără să fie identificate victime ale incidentului”, a informat ISU Argeş.

Potrivit pompierilor, două dintre evenimentele rutiere au avut loc la Stâlpeni.

Citește și
accident Arges
Momentul în care o femeie este lovită mortal de un TIR pe trecerea de pietoni, în Argeș. Victima, târâtă câteva zeci de metri

În primul, un autoturism s-a răsturnat în afara părţii carosabile, dar nu s-au înregistrat victime.

Al doilea aveniment de la Stâlpeni a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă.

„Aproape de ora 04:00, salvatorii au fost solicitaţi să intervină în cazul unui accident rutier în care un autoturism a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat pe raza localităţii Stâlpeni, DN73. În urma impactului a izbucnit şi un incendiu la compartimentul motor, care s-a propagat şi în interiorul autoturismului”, anunţă pompierii.

Potrivit acestora, şoferul de 54 de ani a fost găsit în afara maşinii şi a fost preluat de către paramedicii SMURD.

„Prezenta, la prima evaluare, un traumatism la cap. După acordarea primului ajutor calificat nu a avut nevoie de transport la spital”, a mai transmis sursa citată.

Pentru localizarea şi lichidarea incendiului a lucrat un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult