Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Trecutul violent al criminalului Ionel Boldea. Ce a făcut în urmă cu doi ani

Your browser doesn't support HTML5 video.

Individul care a atacat şase persoane în Timiş, a omorât una, şi a furat două maşini, era drogat. Testele au arătat că luase un amestec de droguri, înainte de crimă. A fost arestat joi după-amiază.

Potrivit anchetatorilor, Ionel Boldea ar fi fost drogat, atunci când a comis ororile. În urma testelor rapide care i-au fost făcute, a rezultat că avea în corp trei substanţe psihotrope care provoacă agitaţie, şi - în cazuri extreme - halucinaţii.

Ionel Boldea a fost prins de poliţişti la trei kilometri de Făget, unde a făcut primele victime. Furase două maşini, şi mai avea 200 de metri până acasă. Poliţiştii l-au oprit pe drum, pentru că nu avea farurile aprinse.

Deşi nu s-a opus reţinerii, a încercat să-i sfideze pe poliţişti. Bărbatul era sub influenţa substanţelor psihoactive chiar şi atunci când a fost capturat.

Anchetatorii au stabilit ca Boldea a atacat a mai întâi un cuplu care alerga în parcul din Făget.

Citește și
ionel boldea
Criminalul din Făget era drogat când a comis faptele. Cum i-a sfidat pe polițiști

Lovit cu un corp dur, bărbatul a murit, iar soţia lui a fost grav rănită. Apoi alte patru persoane nevinovate i-au căzut victimă. Procurorii susţin că atacurile au fost comise la întâmplare.

Diana Gîtan, purtătoare cu cuvânt Parchetul de pe lângă Trubunalul Timiș: "S-a întâlnit cu un cuplu de persoane mai în vârsta pe care nu le cunoştea şi fără motiv a început să le agreseze."

Trei dintre victimele lui Boldea sunt internate, în timp ce soţia bărbatului ucis este în comă.

Procurorii îl acuză pe Ionel Boldea de cinci infracţiuni: omor, tentativă de omor, vătămare corporală, furt şi conducere sub influenţa unor substanţe stupefiantele.

Trecutul criminalului  

Bărbatul are un trecut violent. Acum doi ani, a primit o amedă penală pentru loviri şi alte violentze după ce a bătut un tânăr. Înainte, fusese cercetat în alte dosare, pentru aceleaşi acuzaţii.

Cei care îl cunosc susţin că avea şi patimă jocurilor de noroc.

O vreme a fost plecat în străinătate, la muncă, iar când s-a întors a pierdut tot banii.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult