Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tramvaie blocate şi copaci căzuţi pe maşini în Capitală, din cauza vântului puternic

Probleme grave în Capitală, din cauza vremii rele.

UPDATE 21:20 ISU a anunţat că în intervalul orar 16:00-20:30, au fost gestionate 50 de intervenţii ca urmare a fenomenelor meteo din Bucureşti si Ilfov, 44 în Bucuresti şi 6 in Ilfov (10 auto avariate, 12 copaci cazuti, 19 table desprinse, opt cabluri rupte, patru stalpi cazuti şi 7 panouri publicitare desprinse).

Pe bulevardele Ion Mihalache şi Mărăşti au căzut copaci pe carosabil şi pe şlinele de tramvai.

Citește și
ninsori zapada iarna vremea
Val de frig în România, cu ninsori și viscol. Vremea se schimbă radical de vineri

Circulaţia este blocată pe bd. Basarabia, sensul către Mihai Bravu, după ce un copac a căzut pe carosabil şi pe linia de tramvai, din cauza vântului puternic, anunţă Brigada rutieră. Poliţiştii rutieri au mai anunţat că un copac a căzut pe partea carosabilă şi pe bd. Ion Mihalache, însă a fost îndepărtat.

Circulaţia tramvaielor liniei 41 pe Şoseaua Crângaşi a fost reluată vineri seara, după 70 de minute de blocaj generat de o defecţiune tehnică, a anunţat Societatea de Transport Bucureşti (STB) pe Twitter.

Pe de altă parte, însă, pe Bulevardul Basarabia, după staţia Piaţa Hurmuzachi, sens Piaţa Sf. Vineri, tramvaiele liniilor 40 şi 56 sunt blocate, din cauza unui copac înclinat spre carosabil.

De asemenea, pe Şoseaua Progresului, în staţia Spătarul Preda, sens Piaţa Danny Huwe, tramvaiele liniilor 10, 11, 25 şi 47 au stat blocate 20 minute, în intervalul orar 20:10 - 20:30, din cauza unui cablu căzut pe reţea.

Capitala se află începând de vineri dimineaţă sub o atenţionare cod galben de vânt puternic, răcire accentuată a vremii şi precipitaţii sub formă de ploaie, lapoviţă şi ninsoare, conform unei prognoze speciale, publicată de Administraţia Naţională de Meteorologie.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult