Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tragedie în Capitală. Un bărbat a murit după ce a fost călcat de tramvai. Cum s-a produs nenorocirea

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bucureștean a alunecat sub tramvaiul care pleca din stație, iar vatmanul și-a continuat drumul pentru ca nu l-a văzut. Cumplitul accident s-a produs în Sectorul 6 din București.

Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional.

Nenorocirea s-a produs în Sectorul 6 al Bucureștiului, pe Bulevardul Timișoara, în stația de tramvai Compasului. La un moment dat, pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum tramvaiul, după ce închide ușile, se pune în mișcare.

După ce tramvaiul plecase din stație, un bărbat cu vârsta aproximativă de 60 de ani s-a împiedicat, alunecat sau poate i s-a făcut rău. Nimeni nu poate să își dea seama ce s-a petrecut în acele fracțiuni de secundă și a nimerit sub garnitura care se pusese în mișcare.

Detașamentul de Pompieri se află la câteva sute de metri distanță, iar cei de acolo, cu echipajul SMURD, au intervenit cât au putut de repede, însă, din nefericire, omul își pierduse viața.

Citește și
accident timisoara
Un tânăr băut și probabil drogat a intrat cu mașina într-un tramvai, în Timișoara. Avea o alcoolemie de 1,39

Polițiștii au venit imediat să facă toate cercetările care se impun. Asta după ce mai mulți pietoni, după ce au trecut peste starea de șoc, au reușit să sune la 112 și să anunțe accidentul, la fel cum a făcut și vatmanul altui tramvai care venise în stație de undeva din spate. Îi urma tramvaiului care se pusese în mișcare și sub care, din nefericire, a căzut acest bărbat.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult