Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tragedie în apropiere de Craiova. O tânără de 20 de ani a intrat cu mașina într-o autoutilitară

O tânără în vârstă de 20 de ani, din Craiova, și-a pierdut viața, miercuri seara, după ce mașina pe care o conducea a intrat în coliziune cu o autoutilitară ce transporta o semiremorcă.

Polițiștii de la Serviciul Rutier Dolj au fost sesizați cu privire la accidentul rutier, care a avut loc pe DN6.

Ajunși la fața locului, aceștia au stabilit faptul că mașina condusă de tânără din direcția Caracal către Craiova ar fi intrat în coliziune din spate cu o autoutilitară ce transporta o semiremorcă. Aceasta se deplasa în aceeași direcție de mers și era condusă de un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din comuna Călărași.

În urma accidentului, din păcate, tânăra a decedat. De asemenea, o altă tânără de 20 de ani și un băiat de 19 ani, pasageri în autoturism, au fost transportați la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul alcooltest, dar rezultatul a fost negativ.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă. Cercetările vor continua pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

Totodată s-a dispus efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului tinerei de 20 de ani.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult