Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tragedie fără margini în Bihor. Un tată a doi copii a ales să-și pună capăt zilelor. Medicii îi puseseră un diagnostic crunt

Your browser doesn't support HTML5 video.

Tragedie fără margini într-o familie din Bihor. Doi copii, unul de patru și altul de șase ani, au rămas fără tată, după ce bărbatul a decis să încheie conturile cu viața.

Mai grav este că mezinul suferă de o boală cumplită și are nevoie de terapii, aparatură specială și medicamente, lucruri care costă foarte mult. Soția bărbatului este în stare de șoc și crede că vestea primită recent, cum că ar avea o boală incurabilă, din cauza căreia au murit mama și sora lui, l-a împins pe soțul ei la acest gest.

Alexandra este împietrită de durere și abia mai poate vorbi. Nu reușește să înțeleagă gestul soțului ei.

Alexandra Cotuț: „Nici nu știu, nimic, chiar nu s-o-ntâmplat nimic. Totul a fost brusc, neașteptat, nu știu. Am comunicat frumos, nu ne-am certat. Pur și simplu și-a lăsat lucrurile personale și a plecat. Atât.”

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit la liziera unei păduri de lângă satul Cihei, unde locuiau cei doi soți.

Citește și
Timisoara, deces - 2
Apropiații mamei sinucigașe din Timișoara nu își explică tragedia. Fostul soț “o diviniza pe Iulia, erau OK”

Ioana Lascău, purtător de cuvânt al IPJ Bihor: „Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei. În prezent, nu există suspiciuni că bărbatul să fi fost victima vreunei infracțiuni.”

În viața lui Răzvan s-au întâmplat mai multe evenimente care l-au marcat din ce în ce mai tare. Mai întâi și-a pierdut mama, iar anul trecut, o soră. Amândouă au fost răpuse de o boală incurabilă. Același diagnostic l-a primit și el, recent.

Ioana Bugle, psiholog: „Disperarea și neîncrederea că ar mai putea să existe o soluție. Să se îndrepte înspre, poate, prima persoană apropiată din jurul lui.”

Pe lângă imensa durere pe care a provocat-o celor apropiați, Răzvan a lăsat în urmă un băiețel de patru ani, pe care, împreună cu Alexandra și cu medicii, se chinuia să îl salveze. Cel mic s-a născut cu afecțiuni, iar tratamentele sunt extrem de costisitoare.

Reporter: Copilașul vostru de ce are nevoie?

Alexandra Cotuț: „De multe terapii, aparatură specială, medicamente, de toate.”

Reporter: Mai trebuie să fie operat sau nu?

Alexandra Cotuț: „În viitor, da.”

Reporter: Sunt costisitoare, poate ați avea nevoie de o mână de ajutor.

Alexandra Cotuț: „Din păcate, da.”

Cei doi soți au făcut și un grup pe Facebook, unde oamenii pot face donații pentru tratamentul mezinului, ar Alexandra spune că va rămâne mereu cu durerea din suflet și cu o mare indoială.

Reporter: N-a lăsat niciun bilet, nimic?

Alexandra Cotuț: „Nu, cred că asta-i cel mai dureros."

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult