Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tragedie cu un mort și un rănit grav, de la o lumânare uitată aprinsă. ”Nu aveau curent”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Tragedia s-a abătut peste o familie dintr-o localitate de lângă Alba Iulia. O femeie de 82 de ani și-a pierdut viața după ce casa în care locuia a luat foc.

Partenerul ei de viaţă a încercat să o salveze, însă flăcările fiind prea mari, s-a ales cu arsuri pe 40 la sută din suprafața corpului.

Cel mai probabil, incendiul a izbucnit de la o lumânare uitată aprinsă.

Femeia de 82 de ani locuia împreună cu concubinul ei şi cu fratele acestuia. Vecinii şi rudele spun că, cel mai probabil, nenorocirea ar fi pornit de la o lumânare aprinsă, care a căzut pe podea. Silviu Anca,  rudă: "Au pus o lumânare pe masă şi mă gândesc că a căzut şi a luat foc masa. Când m-am trezit era fum şi am luat o găleată cu apă să sting şi nu am mai apucat."

Bărbatul a încercat să o salveze pe femeie, însă, nu a putut răzbi prin flăcările uriaşe. Ionuţ Trifan, vecin: "Nu aveau curent, le-a tăiat curentul că nu l-au plătit. Ei au ieşit afară, fraţii, ea a rămas în casă, unul s-a băgat după ea să o scoată afară şi a căzut şi el". Din păcate, la sosirea salvatorilor, şi bărbatul a fost găsit cu arsuri grave. Ovidiu Costea, ISU Alba: "S-a manifestat pe o suprafaţă de aproximativ 60 de mp. Incendiul s-a manifestat generalizat din interior, a fost evacuată o persoană, un bărbat de aproximativ 56 de ani cu arsuri pe 30-40% suprafaţa corpului care a şi fost preluat de echipajul SMURD şi transportat la spital. Din păcate în interior a fost găsită o victimă o femeie de aproximativ 80 de ani."

Citește și
Padurar mort
Un pădurar găsit mort în județul Iași lângă mai mulți copaci. Cine l-ar fi ucis

Acum, specialiştii urmează să stabilească cu exactitate de la ce a pornit incendiul. Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult