Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Trafic aglomerat pe DN 1. Coloană de 6 kilometri formată spre Brașov

Your browser doesn't support HTML5 video.

România întreagă este în vacanţă, cu mici excepţii. Cei care nu au avut joi grija serviciului au pornit către munte ori la rudele de la ţară, aşa că şoselele s-au aglomerat de la primele ore.

La fel de rău a fost şi în gări ori la punctele de frontieră cu Ungaria. Cum în multe judeţe este deja zăpadă, cei care nu şi-au echipat maşinile pentru iarnă au fost întorşi din drum.

Deşi sunt bine căptuşite cu un strat gros de zăpadă, pârtiile de altitudine din Bucegi şi Postăvaru au fost pustii. Turiştii nu au putut urca pe munte din cauza rafalelor de vânt de 70 km/oră. Dar cum peisajul este impresionant, iar telegondola din Sinaia i-a dus până la cota 1400, oamenii s-au bucurat de prima întâlnire cu zăpadă.

Turist: "Am urcat până aici la cota 1400, îmi place că vremea ține cu noi nu ploua aşa cum spunea la meteo şi ne bucurăm de peisajul ăsta superb.!

Şi în Poiana Braşov, atmosfera s-a animat repede. Instalaţiile de transport pe cablu nu au circulat, aşa că unii, nerăbdători, au luat-o la deal ...pe picioare.

Citește și
zapada
În centrul țării a nins mai bine de 24 de ore. Copaci căzuți peste mașini și decorațiuni distruse

Cei care şi-au dorit doar relaxare şi aer curat au ales Branul.

Turist: "Avem o zi de zăpadă, o zi de piscină, plimbare prin staţiune, apoi se termina vacanţă şi ne întoarcem la muncă."

Ioana e din Ploieşti şi a vrut să îi facă iubitului ei o surpriză de onomastică.

Bărbat: "Am ieşit de la locul de muncă ieri, mă duceam spre casă, a venit prietena mea să mă ia şi m-a adus aici, e o surpriză de ziua mea.”

Tot un cadou este sejurul de 1 Decembrie şi pentru o familie din Constanța.

Turist: "Vacanţa a fost o surpriză pentru copii, ei nu au ştiut până în seara de dinaintea plecării şi a fost plănuită cu mare pricepere de mami. Venim aici de 2-3 ori pe an, practic putem spune copiii s-au născut la munte.”

Vineri, vremea se va răci uşor şi este posibil ca în staţiuni să plouă.

Coloană de 6 km dinspre București spre Brașov

De la intrare în Stațiunea Comarnic s-a format o coloană de autovehicule pe o distanță de circa 6 kilometri pe direcția București către Brașov. Și pe raza Stațiunii Bușteni de asemenea traficul este aglomerat.

Coloana de autovehicule se deplasează cu viteza de 20-30 de kilometri la oră în zona Comarnic.

Poliția Rutieră acționează pentru fluența traficului, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova, Raluca Brezeanu.

De asemenea, IGPR anunță că pe autostrada A1 Arad - Nădlac, la punctul de trecere a frontierei Nădlac II (pe sensul de ieşire din ţară) s-a format coloană de maşini de aproximativ 2 kilometri, din cauza numărului mare de autoturisme.

Sunt valori ridicate și pe A1 Bucureşti - Piteşti, pe sensul către Râmnicu Vâlcea. Este coloană de 5 km la ieşirea A1 către Bascov.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult