Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tradiționalele cozi la ghișee. De frig, pensionarilor li se scurgeau lacrimile pe obraji

Your browser doesn't support HTML5 video.

Prima zi lucrătoare din an nu a adus doar o şefă nouă la ANAF, ci şi cozi la ghişee. 

La taxe şi impozite, parcări, abonamente pentru transportul în comun sau permise de conducere, oamenii au stat în frig, s-au enervat şi au pierdut ore bune, deşi în multe cazuri puteau să achite online sau la automate.

A fost prima zi de lucru a funcţionarilor care încasează taxele şi impozitele într-unul dintre sectoarele Capitalei şi, până la prânz, aproape 1000 de oameni le trecuseră pragul.

Oficialii se laudă cu sute de roboţi amplasaţi astfel încât să-i ajute pe contribuabili. Doar cei care aşteaptă la rând n-au aflat despre aceste alternative.

La Botoşani, dimineaţă erau -2 grade, însă la ghişeul la care se eliberau abonamente gratuite pentru pensionari, erau aproape o sută de oameni la coadă. Primii au venit cu două ore înainte de deschidere. De frig, li se scurgeau lacrimile pe obraji.

Bărbat: ”Ce să mai spun..., acum după ce am îngheţat de frig. De când au început să se dea cupoanele astea, aşa e aglomeraţie. Dacă trebuie să merg cu maxi-taxi, trebuie să dau 2,5 lei"

Femeie: "Dacă ei ştiu că lumea vine la rând, ar trebui să deschidă şi ei mai de dimineaţă. Nu aşa ar trebui?! Nu la 9:30!"

Şi la Cluj Napoca s-au format cozi. Pe holul direcţiei de permise auto erau 30-40 de oameni, care n-au mai încăput în sălile mici au aşteptat în frig.

Cei care îşi plătesc taxele şi impozitele pe tot anul, până pe 31 martie, beneficiază de o reducere.

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult