Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tractor rupt în două de un BMW, în Teleorman, doi adulți și un copil au ajuns la spital

Un copil și doi adulți au fost răniți joi, la Conțești, în Teleorman, unde un BMW a lovit în plin un tractor condus de o femeie și l-a rupt în două, scrie Ziarul de Teleorman.

După ce au primit îngrijiri medicale la fața locului, cele trei victime au fost preluate de salvatori și transportate la spital, pentru îngrijiri de specialitate.

În evenimentul rutier au fost implicate un autoturism și un tractor, iar femeia care conducea tractorul susține că a vrut să facă stânga de pe drumul principal, că s-a asigurat, dar că nu și-a dat seama că mașina pe care o văzuse la o distanță care, spune ea, i-ar fi permis să intre pe șosea, ar fi putut să ajungă atât de repede încât să se producă un accident. "Am pus semnal, m-am asigurat că nu era nimic, era o mașină dar foarte departe, la 600, 700 de metri, un kilometru. Cum am virat, m-a luat în plin!", a declarat ea.

În urma impactului dintre autoturism și tractor, cel din urmă a fost rupt în două, iar autoturismul a intrat într-un cap de pod. Victimele sunt toate din mașina mică, femeia care conducea tractorul a scăpat teafără. Pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor, iar oamenii legii au preluat cazul, pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult