Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Toți deținuții dintr-o secție a Penitenciarului Craiova, infectați cu COVID. Au fost confirmate 47 de persoane

Deținuții dintr-o secție întreagă de la penitenciarul Craiova-Pelendava sunt infectați cu COVID. Sunt 47 de persoane private de libertate, confirmate pozitiv la testul SARS-COV-2.

Deținuții infectați cu coronavirus vor fi trataţi în cadrul Penitenciarului-Spital Bucureşti-Jilava, unitate desemnată să gestioneze cazurile uşoare şi medii de îmbolnăvire în rândul deţinuţilor.

„Vă informăm că 47 de persoane private de libertate custodiate de Penitenciarul Craiova-Pelendava au fost confirmate pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2. Deţinuţii se aflau cazaţi în aceeaşi secţie de deţinere. Conduita terapeutică le va fi asigurată în cadrul Penitenciarului-Spital Bucureşti-Jilava, unitate desemnată să gestioneze cazurile uşoare şi medii de îmbolnăvire înregistrate în rândul persoanelor private de libertate”, se arată într-un comunicat al Penitenciarul Craiova-Pelendava, preluat de news.ro.

Conducerea închisorii a informat Direcția de Sănătate Publică Dolj și a trecut la dezinfectarea spaţiilor, intensificarea monitorizării medicale a persoanelor din custodie şi triajul epidemiologic al cadrelor. În prezent, se derulează ancheta epidemiologică, potrivit comunicatului. „Menţionăm că starea de spirit a efectivului custodiat este corespunzătoare, iar activităţile specifice se desfăşoară fără disfuncţionalităţi”, arată sursa citată.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult