Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tinerii urmăriți cu focuri de armă de poliție ar fi fost drogați. Alerta dată de mama șoferului

Your browser doesn't support HTML5 video.

Urmărire cu focuri de armă între Baia Mare şi Dej. Un tânăr de 18 ani, care abia îşi luase permisul de conducere, a fugit, cu poliţiştii pe urmele lui, aproape 60 de kilometri.

Ca să-l oprească, agenţii au tras 6 focuri de armă în cauciucuri. Însă şoferul nu s-a lăsat intimidat, iar cursa lui s-a încheiat după ce a lovit o maşină, pe contrasens

Totul a început după ce mama tânărului a sunat la poliţie şi a anunţat că fiul ei refuza să-i aducă înapoi autoturismul pe care i-l dăduse să facă o plimbare.

Băiatul, împreună cu un prieten, a alimentat maşină într-o staţie de carburanţi din Baia Mare, fără să plătească, şi a dat bir cu fugiţii. Surse din anchetă spun că atât şoferul cât şi prietenul său s-ar fi aflat sub influența substanţelor interzise.

Poliţiştii le-au dat de urmă în localitatea Șomcuța Mare, dar tânărul de la volan nu a vrut să oprească. Mai mult, a şi lovit maşina echipajului. Agenţii au tras mai multe focuri de armă în cauciucuri însă nici aşa tânărul nu s-a oprit. În cele din urmă, povestea s-a sfârşit în judeţul vecin, Sălaj. Aici, şoferul a intrat pe contrasens şi a lovit o altă maşină care circulă regulamentar. Nimeni nu a fost rănit. Tânărul are dosar penal şi va fi testat pentru a se vedea dacă într-adevăr consumase droguri înainte de a se urca la volan.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult