Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tinerii care au vandalizat toaletele publice din Oradea sunt căutați de poliție, după imagini. Au lăsat în urmă dezastru

Your browser doesn't support HTML5 video.

Imagini revoltătoare au fost date publicității de municipalitatea orădeană. Mai mulți tineri, foarte probabil sub vârsta majoratului, sunt căutați de polițiștii de proximitate, după ce au fost filmați în timpul unor acte de vandalism.

Imagini revoltătoare au fost date publicității de municipalitatea orădeană. Mai mulți tineri, foarte probabil sub vârsta majoratului, sunt căutați de polițiștii de proximitate, după ce au fost filmați în timpul unor acte de vandalism. S-a întâmplat în mai multe parcuri din oraș.

În ultimele săptămâni, au fost devastate trei toalete publice amplasate în parcuri. Nu mai pot fi folosite, iar sumele pentru reamenajare nu sunt deloc de neglijat.

În imagini se vede cum grupul de tineri trece pe aleea centrală a parcului și se oprește în dreptul toaletei publice. Acolo începe asaltul. Unul dintre băieți urcă pe acoperiș, urmat de altul. La un moment dat încep să izbească violent cu picioarele în ușa metalică a toaletei. După care încearcă să smulgă un coș de gunoi din apropiere.

Anca Deac, purtător de cuvânt Primăria Oradea: „Numai în ultimele două săptămâni, la nivelul municipiului Oradea, au fost vandalizate trei astfel de toalete. La două dintre ele, pagubele înregistrate, se ridică la circa 15.000 de lei."

Citește și
vandalism, galati
Mai multe mașini dintr-un cartier din Galați, vandalizate de o femeie fără adăpost. Momentul a fost filmat
Imagini video cu vandalii

Tot pe înregistrare se vede cum, la un moment dat, înarmați cu bâte de lemn, încearcă să spargă ușa toaletei. Odată intrați, aceștia au lăsat în urma lor un adevărat dezastru.

Femeie: „Din păcate, comportamentul tinerilor din ziua de azi lasă mult de dorit. Și cred că părinții au un "mic rol" în toată treaba aceasta. Și îi sfătuiesc să le spună mai multe, acasă. Ce e normal și ce nu e normal să facem, în locurile publice. (...) Ar trebui să se gândească și la binele celorlalți. În sensul că avem copii, și ei nu sunt întotdeauna atenți pe unde calcă.”

Anca Deac, purtător de cuvânt Primăria Oradea: „Vorbim despre tineri, cu vârsta mai mică de 18 ani, persoane certate cu bunul simț, care au fost surprinse în timp ce forțau ușa de intrare, și chiar încercau să escaladeze luminatorul, în tentativa lor de a intra în incinta acestor toalete.”

Primăria a făcut plângeri penale și a pus la dispoziția polițiștilor locali imaginile cu făptașii actelor de vandalism. Mai mult, a făcut un apel către orădenii care îi recunosc, să anunțe autoritățile.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult