Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tinel Timu, un om de afaceri român din Canada, ucis în stradă într-o suburbie din Montreal. Ce probleme a avut cu legea

Dezvoltatorul imobiliar Tinel Timu, cunoscut în comunitatea românilor din Canada, a fost împușcat mortal, joi dimineață, în Laval, o suburbie din Montreal.

În vârstă de 61 de ani, Tinel Timu a fost împușcat în plină stradă, în cartierul Chomedey din Laval, iar presa din Canada notează că afaceristul era o figură foarte cunoscută în cadrul comunității românești din Montreal.

Cel puțin cinci focuri de armă ar fi fost trase în timpul crimei. Grav rănit, Tinel Timu a fost transportat rapid la spital, unde a fost declarat mort.

Atacatorul a fugit înainte de sosirea poliției și nu fusese încă localizat până la jumătatea dimineții de joi.

Arestat în septembrie anul trecut într-un dosar de corupție

Omul de afaceri Tinel Timu a ținut prima pagină a ziarelor canadiene în septembrie anul trecut, când a fost arestat împreună cu alte două persoane - printre care și un oficial al orașului Montreal - într-un caz de corupție.

Citește și
Poliție SUA
O tânără a fost împușcată mortal după ce a intrat cu mașina pe o alee greșită. Care a fost motivul

Timu fusese pus sub urmărire în cadrul unei anchete a Unității Permanente Anticorupție (UPAC).

Tinel Timu a primit medalia Adunării Naționale în 2018 din partea deputatului liberal pentru Fabre de la acea vreme, Monique Sauvé. Ea l-a descris atunci ca fiind un "cetățean pasionat și angajat", precum și un "lider excepțional", potrivit Le Journal de Montreal.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult