Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tiberiu Uşeriu, felicitat de preşedintele Iohannis. "Este un luptător"

Preşedintele Klaus Iohannis îl felicită pe Tiberiu Uşeriu pentru performanţa de a fi câştigat, pentru a treia oară consecutiv, ultramaratonul arctic.

"Felicitări, Tiberiu Uşeriu, pentru câştigarea maratonului Arctic Ultra! Pentru a treia oară consecutiv, drapelul României este dus pe primul loc în una dintre cele mai dure competiţii sportive din lume. O astfel de performanţă se atinge doar cu determinare şi sacrificii, iar Tiberiu Uşeriu a demonstrat, din nou, că este un luptător", a scris Iohannis vineri pe Facebook.

Bistriţeanul Tiberiu Uşeriu, în vârstă de 44 ani, a reuşit să câştige, în noaptea de joi spre vineri, pentru a treia oară consecutiv din tot atâtea participări, ultramaratonul 6633 Arctic Ultra, considerat printre cele mai dificile din lume, având în vedere că se desfăşoară în zona Cercului Polar.

Cursa a debutat în data de 8 martie, iar Tibi a reuşit să o încheie după 7 zile şi aproximativ 5 ore.

Organizatorii l-au întâmpinat pe Tibi în acordurile Imnului Naţional al României.

Citește și
tibi useriu
Tibi Uşeriu a câştigat ultramaratonul 6633 Arctic Ultra. A trecut linia de sosire cu steagul României. VIDEO

Ediţia din acest an a ultramaratonului a fost una aniversară, cea de a zecea, astfel că organizatorii au decis să schimbe traseul şi să îl lungească cu 30 de mile (aproximativ 50 kilometri).

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult