Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Terasele din Constanța au deschis sezonul prețurilor care dau fiori. Un pahar de apă se vinde cu 15 lei, iar o cafea e 26 lei

Terasele din Constanța au furat startul sezonului estival și afișează deja prețuri care dau fiori în perspectiva lunilor calde ce vor urma. Astfel, o terasă modestă din Portul Tomis a ajuns să ceară 15 lei pentru un pahar cu apă și 26 lei pe o cafea.

Ultimul weekend din martie a fost cel mai călduros din istoria măsurătorilor meteo din România, iar proprietarii de terase din Constanța s-au gândit să-l celebreze cu prețuri demne de astfel de record.

Așa a ajuns ca o modestă terasă din Portul Tomis să ceară 15 lei pentru un pahar de 250 ml cu apă plată sau minerală, în timp ce o banală doză de suc la 330 ml costă 17 lei, un energizant 24 lei, iar o cafea 26 lei, potrivit Replica de Constanța.

Prețurile exorbitante vin și cu un bonus: servirea proastă, după cum descrie sursa citată. „Restaurantul nu este nici pe departe unul de talie înaltă sau cum s-ar spune de lux, am așteptat o jumătate de oră să-mi aducă nota, iar mâncarea nu a fost una calitativă. Bani mulți, servicii proaste. Nu mai supun despre faptul că un suc de la doză este mai scump decât o cafea”, a declarat un client.

Citește și
haine SH
Magazinele second-hand sunt la mare căutare. Hainele „preowned” au devenit la modă în 2024
Terasele din Portul Tomis au fost arhipline, în ciuda prețurilor exorbitante 

Iar tendința prețurilor este una de uniformizare, din moment ce și la o terasă învecinată lucrurile stau cam la fel: 14 lei un pahar de 330 ml de apă plată, 15 lei un suc de 250 ml și 26 lei un energizant.

Cea mai ieftină locație ”strică” deja piața: 12 lei un pahar de 330 ml de apă și 13 lei un suc la 250 ml.

Chiar și așa, cu prețuri mai mari decât în cele mai de fițe localuri din București sau Mamaia de sezon, terasele din Portul Tomis au fost arhipline.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult