Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Terasă din Eforie Nord, amendată, după ce mai multe persoane au dansat sârba lângă local

O terasă din staţiunea Eforie Nord a fost amendată cu 5.000 de lei după ce mai multe persoane au dansat sârba lângă local, care asigura şi muzica.

Scena a fost filmată de o persoană a asistat la această manifestare, conform News.ro.

“Urmare a imaginilor apărute în spaţiul public cu privire la nerespectarea cadrului legislativ circumscris stării de alertă în staţiunea Eforie Nord, precizăm faptul că poliţiştii au identificat terasa în cauză şi au aplicat operatorului economic o sancţiune contravenţională, în valoare de 5.000 de lei, pentru neluarea măsurilor de prevenire şi limitare a infectării cu virusul Covid-19, conform Legii 55/2020”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

“Pe această cale, poliţiştii îi sfătuiesc pe operatorii economici să nu încurajeze comportamentul turiştilor care, din dorinţa de a se distra, uită să respecte măsurile de distanţare fizică. Reamintim turiştilor că au datoria de a conştientiza riscul la care se expun pe ei înşişi, dar şi pe cei din jur, prin nerespectarea măsurilor de protecţie sanitară şi a normele de protecţie împotriva răspândirii infecţiilor cu noul coronavirus”, au mai afirmat reprezentanţii IPJ Constanţa.

De la începutul pandemiei de coronavirus în judeţul Constanţa au fost confirmate aproape 800 de cazuri de Covid-19.

Citește și
plaja litoral
Cât costă un sejur de 7 nopți pe litoralul românesc în iulie. Tot ce trebuie să știți dacă mergeți la mare

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult