Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tencuiala unei săli de clasă a căzut peste un muncitor. Conducerea școlii și primarul au decis: elevii nu sunt în pericol

Your browser doesn't support HTML5 video.

Este anchetă la o școală din orașul Negrești, Vaslui, după ce tencuiala tavanului dintr-o clasă a căzut peste un muncitor, dar elevii au fost puși să învețe în continuare tot acolo.

Niciun specialist în construcții nu a fost chemat să verifice dacă există vreun pericol pentru copii. În plus, conducerea unității de învățămînt nu a anunțat Inspectoratul Școlar despre incident.

Incidentul s-a petrecut în urmă cu două zile. După cursuri, când elevii nu erau în clasă, un muncitor a încercat să demonteze un videoproiector. Tencuiala din tavan s-a desprins peste el și omul a ajuns la spital, pentru îngriiri.

În urma incidentului - potrivit primarului - cei din conducerea școlii au analizat, împreună cu edilul șef, starea tavanului.

Deși nimeni nu are vreo pregătire în construcții, au tras împreună concluzia că nu este niciun pericol pentru elevi. Iar joi, copiii au învățat în clasa respectivă.

Citește și
politia
O femeie a fost bătută și violată de fostul partener de viață chiar într-o școală din Cugir. Individul a fost arestat

Primarul a decis să cheme specialiști abia la sfârșitul săptămânii, ca să verifice, totuși, tavanul.

Acum, conducerea Inspectoratului Scolar face verificări, pentru că nu a fost înștiințată de către cei din școală despre incident. În paralel, a cerut ca elevii să fie mutați în alta clasă până când un specialist evaluează pericolul.

Și cei de la ITM fac o anchetă în legatură cu accidentul de muncă al muncitorului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult