Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Taximetrist bătut crunt pe un bulevard din București. Bărbatul a ajuns la spital

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un taximetrist a fost rănit în ultima unei altercaţii cu două persoane, pe o stradă din Sectorul 3 al Capitalei, bărbatul fiind transportat la spital, unde a rămas internat.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, pe 1 august, însă imagini din timpul incidentului au apărut în cursul zilei de luni.

"În dimineața de 01 august a.c., prin apel 112 a fost sesizat faptul că pe o stradă din sectorul 3 a avut loc o altercație, în urma căreia un bărbat, taximetrist, a fost rănit. Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, unde a rămas internat. Din primele date a rezultat că în cursul dimineţii (pe 1 august - n.r.), persoana vătămată ar fi solicitat sprijinul unui coleg să găsească mai multe persoane care i-ar fi sustras o sumă de bani. La un moment dat, victima i-a indicat colegului că a observat persoanele căutate, a coborât din maşină, moment în care s-a declanşat conflictul în care bărbatul a fost lovit", se arată într-un un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

În urma cercetărilor efectuate de Secţia 10 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, au fost identificate persoanele implicate, doi bărbaţi de 19 şi 25 de ani. Aceștia au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

 

Citește și
covid-19
Județele în care nu s-a înregistrat niciun caz nou de Covid-19 în ultimele 24 de ore

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult