Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Patru muncitori au fost răniți după ce tavanul unei clădiri s-a prăbușit peste ei, în Cluj. Două dintre victime sunt în comă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Incident șocant în Cluj. Patru muncitori au fost prinși sub tavanul unei clădiri. Oamenii lucrau la acoperiș și nu au avut timp de reacție. S-au prăbușit cu totul. Un coleg a sărit să îi ajute și a sunat la 112.

Două dintre victime sunt în comă, iar prognosticul în cazul lor rămâne rezervat. Responsabilii fac verificări pentru a vedea dacă au fost respectate normele de protecție a muncii.

Incidentul s-a produs dimineață, la căminul cultural din Apahida, o localitate de lângă Cluj-Napoca.

Cei patru muncitori se aflau pe clădire când părți din acoperiș și tavan s-au prăbușit sub picioarele lor și bărbații au rămas captivi sub dărâmături. Un alt muncitor care se afla acolo a intervenit imediat, ajutat de martori. Imediat i-au scos pe doi dintre ei. Muncitor: „Am dat lemne la o parte de pe ei și mizeria. Doi foarte grav, doi cooperau. Șoc. Puteam să fim oricare. Din cinci m-am nimerit eu norocosul. Toți aveau familie, în afară de mine. Ghinion, ghinion...” Femeie: „Am auzit dintr-o dată o bubuitură, eram în casă și când m-am uitat pe geam, atunci am văzut praf foarte mare.” Reparațiile începuseră de câteva zile. Bărbat: „Se schimbă acoperișul, se fac lucrări de modernizare.” Bărbat: „Era șubred, nu știu în ce măsură și-au luat măsuri de protecție.” La fața locului au ajuns mai multe autospeciale și ambulanțe, iar pompierii i-au scos pe ceilalți doi muncitori de sub moloz. Locotenent colonel Andrei Biriș, purtătorul de cuvânt al ISU Cluj: „De sub dărâmături au fost scoși doi bărbați care erau în stare mai gravă. Toți bărbații au primit asistență medicală și au fost transportați la spital.” Poliția a deschis un dosar penal și verifică dacă au fost respectate măsurile de sănătate și securitate în muncă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult