Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tatăl unui celebru om de afaceri din România a murit la volan. Au încercat să-l salveze mai bine de o oră

Tatăl fostului acționar al clubului Dinamo, Dragoș Săvulescu, a murit, după ce i s-a făcut rău la volan, în Voluntari, au transmis surse pentru Știrile ProTV.  

Poliția a fost sesizată vineri, la ora 15:22, că unui bărbat de 77 de ani i s-a făcut rău la volan, pe șoseaua Pipera, din Voluntari. 

La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță care i-a acordat ajutor medical și i-a aplicat manevre de resuscitare, dar, din păcate, a fost pronunțat decesul.

Săvulescu Dragoş se află în Italia. În 2022, autorităţile italiene (Curtea de Apel Napoli) au respins executarea mandatului european de arestare, au recunoscut sentinţa emisă de instanţa română şi au dispus executarea pedepsei în Italia.

Totodată, instanţa italiană a dispus suspendarea parţială a executării pedepsei. Autorităţile elene au respins cererea de predare a lui Săvulescu, arestat provizoriu la data de 9 august 2021, în vederea executării Mandatului European de Arestare emis de Curtea de Apel Bucureşti, care a apreciat şi dispus potrivit competenţelor legale, având în vedere că este vorba de o procedură directă între instanţe.   

Citește și
accident feroviar
Accident feroviar în Teleorman. A fost activat Planul Roşu de Intervenţie

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult