Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tatăl lui Vlad Pascu, cercetat după ce a fost pe punctul de a lovi jurnaliștii cu motocicleta

Your browser doesn't support HTML5 video.

Tatăl lui Vlad Pascu - tânărul care, fiind drogat, a intrat cu maşina într-un grup de persoane la 2 Mai, ucigând două dintre ele - este cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Decizia vine după apariţia imaginilor în care pleacă de la DIICOT pe motocicletă, fiind pe punctul de a lovi jurnaliştii.

”În cauză cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, urmând a fi sesizată unitatea de parchet competentă”, a transmis, joi seară, Poliţia Capitalei.

Instituţia a precizat că bărbatul a fost testat în vederea stabilirii consumului de alcool, ori de substanţe interzise, ambele rezultate fiind negative.

Poliţiştii au demarat cercetările după apariţia imaginilor în care bărbatul pleacă joi de la DIICOT pe motocicletă, fiind pe punctul de a lovi jurnaliştii.

Bărbatul a fost prezent la sediul DIICOT după ce soția lui a fost adusă flancată de mascați. Ea a fost adusă de Forțele Speciale ale Jandarmeriei pentru a da explicații în legătură cu presupuse infracțiuni contra înfăptuirii justiției.

Practic, există bănuiala că ar fi încercat să determine anumiți martori să nu declare nimic compromițător despre fiul ei, care este cercetat în legătură cu posesia de droguri, dar mai ales cu ceea ce s-a întâmplat în ziua tragediei de la 2 Mai. Femeia a fost reținută pentru 24 de ore.

La plecarea din sediul DIICOT, tatăl lui Vlad Pascu s-a urcat pe un scuter și, înconjurat de jurnaliști, a vrut să treacă printre ei, fără să mai țină cont că i-ar putea răni.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult