Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tânărul înjunghiat lângă metrou lucrează la spital și ar fi avut un conflict înainte de a ieși din tură

Your browser doesn't support HTML5 video.

Atac sângeros joi seară, în Bucureşti: un tânăr de 26 de ani a fost înjunghiat într-un parc de lângă staţia de metrou Politehnică. A fost operat de urgenţă, iar acum este în stare bună, spun medicii.

Victimă este chiar un angajat al spitalului, un brancardier, care, joi seară, înainte de a fi lovit pe la spate, a ieşit din tură de la secţia de Primiri Urgențe, unde ar fi avut un conflict cu un grup de persoane.

Tânărul de 26 de ani este brancardier la Spitalul Universitar. Colegii săi spun că joi a lucrat toată ziua în secţia de Primiri Urgenţe. Seara, când a plecat spre casă, în zona metroului de la Politehnică a fost atacat.

Într-un părculeţ, aproape de aglomeraţia de la metrou, tânărul a fost înjunghiat în spate cu o armă albă.

Deşi rănit serios, bărbatul a ajuns până în fata gurii de metrou şi a cerut ajutor. Tot el a fost şi cel care a sunat la 112. Între timp, atacatorul a dispărut. La fața locului a venit un echipaj SMURD, care l-a preluat pe tânărul de 26 de ani.

Citește și
înjunghiat
Cine este tânărul înjunghiat lângă stația de metrou Politehnică. Dosar penal pentru tentativă de omor

Dr. Ungureanu Georgiana, medic UPU Spitalul Universitar:  "Victima unei agresiuni fizice, în urma căreia a prezentat o plagă înjunghiată hemitorace stâng posterior, stabil, conştient. A fost operat de urgenţă."

Tânărul este acum internat la Spitalul Universitar şi se află în stare bună. După ce a fost operat, le-a spus poliţiştilor ca totul s-ar fi întâmplat din senin şi nu ştie cine ar putea fi atacatorul.

Anchetatorii încearcă acum să afle dacă nu cumva a existat, totuşi, o ceartă între cei doi. Încă de joi seară, poliţiştii din Capitala au început să-l caute pe agresor, însă până acum nu au niciun suspect. Colegii din spital povestesc că tânărul a plecat joi seară de la serviciu după ce ar fi avut o altercaţie cu un grup de persoane, în sala de aşteptare de la UPU.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult