Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tânărul care s-a plimbat cu o locomotivă în Medgidia a fost reținut. Ce acuzații i se aduc

Tânărul care a urcat într-o locomotivă garată în staţia Medgidia şi a pus-o în mişcare, deplasându-se cu ea pe o distanţă de circa 200 de metri, a fost joi reţinut de poliţişti.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa a informat că bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ, urmând ca vineri să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, cu propunere legală, conform Agerpres.

Tânărul este acuzat de comiterea infracţiunilor de distrugere sau semnalizare falsă şi furt în scop de folosinţă, cercetările fiind efectuate de către poliţişti din cadrul Secţiei Regionale Poliţie Transporturi Constanţa, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia.

Pe 10 mai, poliţiştii au fost sesizaţi că un bărbat a urcat într-o locomotivă garată în staţia Medgidia şi a pus-o în mişcare.

"Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat un bărbat, de 18 ani, care ar fi deplasat locomotiva pe o distanţă de aproximativ 200 de metri", se arată într-un comunicat transmis de IPJ Constanţa.

Citește și
GFR
Locomotivă furată de un tânăr, din stația Medgidia. S-a urcat în cabină și a plecat la plimbare

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult