Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tânărul care a înjunghiat o fată de 13 ani din gelozie, reţinut pentru 24 de ore. Victima, internată la terapie intensivă

Tânărul care joi a înjunghiat o fată de 13 ani, în localitatea Frăteşti din judeţul Giurgiu, a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de „lovire sau alte violenţe”.  

„Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, tânărul bănuit de săvârşirea infracţiunii de lovirea sau alte violenţe a fost retinut, pentru 24 de ore”, anunţă vineri dimineaţă IPJ Giurgiu. Copila de 13 ani este internată la Spitalul Grigore Alexandrescu la terapie intensivă. Ea avea peste 20 de răni, cele mai multe provocate prin înjunghiere, au transmis surse pentru Știrile ProTV.

Joi, la ora 13:16, Poliţia Municipiului Giurgiu a fost sesizată că, în localitatea Frăteşti, o adolescentă de 13 ani ar fost înjunghiată de către un tânăr de 20 de ani, din municipiul Bucureşti. Sursa citată a rpecizat că fata a fost transportată la spital.

Tânărul a fost depistat, de către poliţişti, la scurt timp de la producerea evenimentului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult