Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tânără de 27 de ani, dispărută împreună cu băieţelul ei de 2 ani. Este alertă în Prahova

Your browser doesn't support HTML5 video.

Polițiștii din Prahova sunt în alertă: o caută pe o tânără de 27 de ani, care a dispărut împreună cu băieţelul ei de doar 2 ani.

Duminică, femeia din Tipăreşti și-a anunțat rudele că se duce la biserică, însă nu a mai ajuns acolo.

Oamenii au căutat-o pe străzi și pe câmpurile din apropiere, deocamdată fără niciun rezultat. Femeia este despărţită de tatăl copiilor ei.

Ana Maria Arsene locuia împreună cu mama, bunicii şi sora ei. Duminică dimineaţă a ieşit pe poarta casei părinteşti, spunând că se duce la biserică. Fără telefon şi buletin, cu doar trei lei în buzunar, şi copilul în cărucior, povestesc cei din familie. De atunci nimeni nu a mai zărit-o. Greu de înţeles este faptul că acasă a rămas celălalt copil al femeii, în vârstă de 4 ani. Tot rudele povestesc că tânăra nu ar avea ce să caute la tatăl copiiilor, un bărbat din Călăraşi de care s-a despărţit imediat după a doua naştere. În vreme ce partenerul ar fi fost violent, familia n-a certat-o niciodată. Oana Bunghez, purtătorul de cuvânt al IJP Prahova: "Din verificări a rezultat faptul că acesta a plecat către biserica din Mălăieşti, iar la acel moment purta un hanorac de culoare albastră cu glugă şi o fustă albă. Minorul era transportat într-un cărucior".

Familia femeii îi roagă pe cei care o recunosc pe stradă sau prin gări să anunţe imediat poliţia.

Citește și
politie
Un tată cere ajutorul polițiștilor pentru a-și găsi fiica de 13 ani, plecată de acasă

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult