Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tânără de 20 de ani acuzată de DIICOT că a vrut să îşi vândă copilul. Suma cerută de mamă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Caz şocant în Huedin, judeţul Cluj. O tânără de 20 de ani, care a născut un copil în luna iulie, este acuzată de procurorii DIICOT că a încercat să îşi vândă copilul unui bărbat de 54 de ani, cu suma de 15.000 de lei.

Pentru a da o aparenţă de legalitate, spun anchetatorii, cei doi ar fi mers chiar şi la Oficiul de Stare Civilă, unde tânăra mamă ar fi declarat că bărbatul este tatăl biologic al copilului.

Tânăra a născut în data de 20 iunie la Spitalul din Huedin. Fata trebuia să primească banii în două transe de la individul de 54 de ani, respectiv 1.000 de euro la eliberarea certificatului de naştere, iar restul în momentul în care copilul urma să împlinească un an.

Au mers si la Ofiţerul de Stare Civilă, unde au declarat că bărbatul este tatăl biologic al nou-născutului. Pentru acest lucru femeia a primit 2100 de lei din partea bărbatului.

Procurorii DIICOT au intrat însă pe fir, iar acum cei doi au fost reţinuţi şi urmează să fie prezentaţi în fata magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Citește și
mama abuzat fiica
O mamă şi-a vândut fiica pentru ţigări şi fier vechi. Copila a fost abuzată ani de zile

Copilul a rămas cel puţin pentru moment în grija statului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult