Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tânăr împuşcat de 6 ori, într-un bloc din Cisnădie, pentru că a dat muzica prea tare

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un tânăr de 20 ani, din Cisnădie, judeţul Sibiu, a ajuns la spital, după ce a fost împușcat cu bile metalice de un vecin, enervat de muzica dată prea tare.

Pistolarul i-a cerut băiatului să înceteze cu gălăgia, însă cearta dintre ei a continuat și s-a încheiat cu focuri de armă.

Cei doi bărbaţi au făcut scandal pe scara blocului şi mai apoi în stradă. Amândoi erau înarmaţi: tânărul de 20 de ani a scos la iveală un cuţit, moment în care vecinul său a tras de mai multe ori.

"Un vecin a dat muzica cam tare, alt vecin a cărui soţie era gravidă, s-a dus să-i spună să dea muzica mai încet", spune un martor.

Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu: "Incidentul a culminat cu faptul că un tânăr de 31 de ani l-a împuşcat pe un altul de 20 de ani cu un pistol cu bile de tip air soft, folosind bile metalice."

Citește și
Brutarie germania
Bărbat împușcat mortal, în Germania, după ce a agresat oamenii de la o brutărie

Martorii spun că au auzit 6 sau 7 focuri de armă. Bărbatul rănit a fost dus de urgenţă la spital, însă rănile s-au dovedit a fi superficiale.

Toată lumea din cartier e terorizată de scandalurile fără oprire din blocul de garsoniere. Mulţi spun că se tem şi nu vor să intervină.

Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru lovire şi alte violente, tulburarea ordinii şi liniştii pubice, precum şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult