Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tânăr împușcat cu un pistol cu bile în Sibiu. Agresorul s-a predat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Întâmplare cu final neaşteptat pentru un bărbat de 39 de ani din Sibiu care a fost împuşcat cu un pistol cu bile de un individ cu care a mai avut conflicte.

Rănitul a ajuns la spital unde a fost operat de urgenţă. Acum polițiștii fac cercetări să afle exact ce s-a întâmplat.

Bărbatul se îndreptă, la 2 noaptea, cu un taxi, către un club din oraş. La o trecere de pietoni, când maşina a oprit să acorde prioritate unui trecător, pasagerul şi-a dat seama că-l cunoştea pe acesta, şi au început să discute în contradictoriu.

Victimă: "Cu dânsul am avut ceva în trecut, mici discuţii. Am vrut doar să-l rog verbal, fără agresiune, să înceteze cu ameninţările. Fără nici un fel de somare a scos arma lui şi a tras la nimereală şi m-a împuşcat."

Bărbatul a căzut la pământ şi a reuşit să sune la 112. Ambulanța l-a transportat la spital unde a fost operat şi a rămas internat.

Citește și
politie sua
Român care studia în SUA, împuşcat în garajul casei. Prietenul său, martor la execuţie

Suspectul, care are 34 de ani, s-a prezentat singur la poliţie şi a predat pistolul. Poliţiştii trebuie să stabilească ce l-a determinat să folosească arma. Dacă magistraţii vor stabili că agresorul se face vinovat de infracţiunea de uz de armă fără drept, bărbatul poate fi condamnat la 2 ani de închisoare.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult