Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tânăr din Tg. Jiu, reţinut când urca în zborul de Dubai. Ar fi câştigat o avere prin metoda "loverboy"

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat de 30 de ani din Târgu Jiu și tatăl său au fost reținuți chiar înainte să plece spre Dubai. Tânărul este acuzat că a racolat mai multe fete - inclusiv o minoră - prin celebra metodă "Loverboy". Apoi le-a obligat să se prostitueze.

O jumătate de milion de euro ar fi câștigat, în ultimii cinci ani, în urma acestui plan diabolic.

Bărbatul a fost săltat chiar de pe Aeroportul Henri Coandă, înainte de a urca într-o cursă de Dubai. Ofițerii de la Crimă Organizată îl urmăreau de mai mult timp.

Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt IPJ Gorj: ”Încerca să părăsească țara pe un aeroport din București, acesta fiind bănuit de săvârșirea infracțiunilor de proxenetism, spălare de bani, trafic de persoane și trafic de minori".

Ca să fie cât mai credibil, suspectul le întâmpina pe așa-zisele sale partenere în locuințe pregătite din timp. Nu lipseau șampania și petalele de trandafir.

Citește și
Românce salvate de poliţie, în Spania.
Românce salvate de poliţie, în Spania. Suma uriaşă obţinută de pe urma exploatării lor

 

O fată era minoră

 

După ce tinerele naive cădeau complet în capcană și se îndrăgosteau aflau că nu-și pot dovedi altfel iubirea decât prostituându-se.

Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt IPJ Gorj: ”Din anul 2015 până în prezent bărbatul ar fi înlesnit și determinat practicarea prostituției pentru 15 fete în Austria Germania și Elveția și, de asemenea, cu sprijinul unui alt bărbat de 52 de ani, din județul Gorj, ar fi recrutat, transferat și adăpostit atât în țară cât și în străinătate 3 fete, din care una minoră, cu scopul exploatării sexuale”.

Pentru individ se va cere arestarea preventivă. În schimb, tatăl lui ar urma să fie anchetat sub control judiciar.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult