Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tânăr din Mureș, tâlhărit de un prieten și trei fete, după ce au aflat că a venit în țară cu mulți bani

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un tânăr de 20 de ani din Mureș, venit recent din Belgia, a fost tâlhărit de trei fete. Totul ar fi fost pus la cale chiar de prietenul acestuia care aflase că victima a venit în țară cu mulți bani.

Recent venit în țară, tânărul și-a scos unul dintre prieteni împreună cu iubita lui în oraș, fără să își imagineze ce se poate întâmpla. Le-a povestit cum a reușit, cu greu, să muncească în străinătate şi să strângă o sumă de bani.

La doar câteva zile, băiatul a fost invitat la o plimbare pe malul râului, mai ales că la întâlnire au mai venit două fete.

Când au ajuns într-o zonă mai ferită, una dintre tinere l-ar fi întrebat câți bani are la el. Cum bărbatul a refuzat să răspundă, a fost imobilizat și lovit. Fetele, minore, i-au luat 2 telefoane mobile, 7 mii lei din buzunar și cardul bancar pe care avea aproape 2 mii de euro. Imediat ce și-a venit în fire, omul a reușit să ceară ajutor iar o altă persoană a sunat la 112.

Polițiștii i-au găsit rapid pe suspecți. Inițial, toți patru au fost reținuți pentru tâlhărie, ulterior două fete și așa-zisul prieten au primit arest preventiv pentru 30 de zile. Prejudiciul a fost recuperat parțial. 

Citește și
tâlhărie
Poliția Capitalei cere ajutorul populației pentru identificarea unui tânăr care a tâlhărit o femeie, în București

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult