Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tâlharul taximetristului a fost prins de poliție în Afumați. Culmea, e vecin cu victima

Your browser doesn't support HTML5 video.

Tânărul de 20 de ani care a atacat și jefuit un taximetrist în Capitală, în a doua zi a anului, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Băiatul era pasager în mașina victimei și i-ar fi furat 5.000 de lei.

Ulterior, a ieșit la iveală că individul ar fi chiar vecin cu păgubitul. Momentul atacului a fost surprins de camerele de supraveghere din centrul vechi al Bucureștiului, unde a avut loc incidentul.

În imagini se vede cum tânărul smulge cu forța portofelul din mâna taximetristului și fuge în grabă ca să scape. Comandase cursa din Afumați, județul Ilfov, până în Centrul Vechi al Capitalei.

Taximetristul a oprit, iar în timp ce aștepta ca pasagerul să îi plătească cursa, a fost lovit și jefuit. Tânărul de 20 de ani, după ce a reușit să pună mâna pe portofelul șoferului, a fugit pe o stradă spre centrul istoric al Bucureștiului.

Șoferul a fost grav rănit și susține că hoțul a premeditat atacul.

Citește și
evadat focsani
Un deținut de la Penitenciarul Focșani care evadase a fost prins de polițiști. Este condamnat pentru tâlhărie

Mihăiță Căldăraru, șoferul taxiului: „Mi-a smuls portofelul din mână, mi-a dat doi pumni în gură. A avut un pumnal, a avut ceva băgat pe mână, sunt zgâriat de metal, nu e lovitura de pumn. Suntem vecini, stăm la câteva case, dar n-am știut, stau la 300-400 de metri de el.”

După incident, bărbatul a sunat imediat la 112.

Crina Eșanu - purtător de cuvânt al poliției Capitalei: „Tânărul a fost depistat într-o localitate din județul Ilfov și a fost dus la audieri. A fost reținut pentru 24 de ore. ” Paguba nu a fost recuperată. Tânărul de 20 de ani, cunoscut de poliție cu astfel de preocupări, este cercetat acum pentru tâlhărie calificată.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult