Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Sute de șoferi au fost amendați în Capitală, după ce au folosit telefonul la volan

Your browser doesn't support HTML5 video.

Mare atenţie în trafic! Sunt controale care îi vizează cei care nu se dezlipesc nici în maşina de telefon.

La o săptămână de când a intrat în vigoare legea care a dublat amenzile pentru cei care folosesc telefonul la volan, poliţiştii au primul bilanţ al sancţiunilor.

De mai bine de o săptămână poliţiştii din Capitală au dat peste 250 de amenzi celor care au fost prinşi ca şi la volan atingeau telefonul mobil. Aceştia au de plătit între 870 şi 1160 de lei, sau jumătate dacă au timp să achite în 15 zile.

În afară de aceşti şoferi, alţi 8 conducători auto au rămas fără permisul de conducere pentru 30 de zile, pentru pentru că au fost prinşi de poliţişti şi că vorbeau la telefon şi că făceau o altă greşeală. Cea mai des întâlnită greşeală ina aceste cazuri a fost neasigurarea la schimbarea direcţiei de mers.

Sunt aşadar foarte multe amenzi, mult mai multe amenzi decât dădeau până acum poliţiştii pentru această problemă. Acest lucru se poate explica şi prin faptul că în această săptămână au fost mult mai multe controale care au vizat fix această problemă.

Citește și
Arabia Saudita
Ce riscă turiștii străini care nu respectă "decența publică" în Arabia Saudită

Şi în acest moment în Capitală sunt mai multe razii. Poliţiştii îi opresc pe cei care folosesc telefonul mobil. Sunt şi mulţi poliţişti pe motocicletă, aceştia îi pot surprinde mai uşor pe şoferi comiţând această greşeală.

Nu numai telefonul mobil vă poate aduce probleme la volan, ci şi aparatele GPS, tabletele dar şi ceasurile inteligente. Le puteţi totuşi folosi atunci când sunteţi pe loc, în maşină, la semafor sau în coloană.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult