Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Susținătorii lui Piedone s-au strâns în fața Penitenciarului Rahova și au protestat. Fiul său va candida la primărie. VIDEO

Susținătorii lui Cristian Popescu Piedone, aflat în închisoare în urma condamnării în dosarul Colectiv, s-au strâns, duminică, în fața penitenciarului Rahova și au protestat.

Oamenii au strigat că cel care era primar la sectorul 4 în momentul incendiului din clubul Colectiv este “nevinovat”, “Vrem primarul” și "Primăria are nevoie de el"

Protestatarii au venit pregătiți și cu pancarte cu chipul lui Piedone și cu mesajul “neviovat”. Câțiva bărbați au venit îmbrăcați în port tradițional. “Piedone nevinovat, moroșenii te susțin”, scria pe pancartele acestora.

Mai mult, Vlad Popescu, fiul lui Piedone și actual deputat, a anunțat că vrea să candideze pentru primăria Sectorului 5.

"Vlăduț Piedone, viitorul primar al Sectorului 5", au strigat câțiva protestatari. 

Citește și
piedone condamnare
Mesajul lui Piedone, din închisoare: "Petreceți, orcilor! Petreceți și înjurați-mă!"

Cristian Popescu Piedone a fost condamnat, joi, la 4 ani de închisoare, în dosarul Colectiv, pedeapsa fiind redusă față de prima instanță, când fusese condamnat la 8 ani şi 6 luni de închisoare pentru abuz în serviciu.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult