Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Suspectul înșelăciunilor cu mașini din Germania, prins în România, după două săptămâni în care s-a ascuns. Ce l-a dat de gol

Your browser doesn't support HTML5 video.

Goana a luat sfârșit pentru bărbatul care - acum două săptămâni - a reușit să fugă de polițiști, la Timișoara!

Oamenii legii l-au prins ieri și l-au încătușat. Pe numele lui există un mandat de arestare, emis în Germania, pentru înșelăciune. În tot acest timp, se pare că suspectul s-ar fi ascuns la o rudă.

După ce a fost prins de polițiști, individul a fost dus la Curtea de Apel din Timișoara, unde i-a fost confirmat mandatul de arestare emis de judecătorii din Germania. Bărbatul de 35 de ani ar fi înșelat mai multe persoane prin vânzarea unor mașini.

Aurora Voicilă - purtător de cuvânt IPJ Timiş: „Autoritățile din Germania au emis un mandat european de arestare pentru săvârșirea infracțiunilor de fals, uz de fals și înșelăciune, în momentul prinderii, bărbatul nu a opus rezistență.”

În urmă cu două săptămâni, însă, suspectul le-a dat de furcă oamenilor legii. În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere, se vede cum polițiștii îi blochează calea individului, după ce acesta nu a oprit la semnalul lor. Agenții au coborât din mașină, dar n-au mai apucat să deschidă portiera autoturismului în care era suspectul. Bărbatul a demarat în trombă, în timp ce polițiștii au tras un foc de armă. Fugarul nu a mai fost văzut de atunci.

Citește și
prigojin
Cine ar fi primul suspect în cazul morții lui Prigojin. O bombă ar fi fost ascunsă într-o ladă cu vin

Bărbatul s-a ascuns de polițiști mai bine de două săptămâni, iar în tot acest timp, zeci de agenți l-au căutat prin tot orașul. Potrivit unor surse din anchetă, a fost posibilă localizarea lui abia după ce individul a efectuat un apel de pe telefonul mobil.

Acum, bărbatul de 35 de ani urmează să fie extrădat în Germania, unde va fi judecat. În România, riscă amendă și suspendarea dreptului de a conduce. Pe de altă parte, a fost deschis un dosar penal in rem - care vizează fapta, și nu persoana - pentru favorizarea făptuitorului.  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult