Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bărbatul suspectat că a ucis un om al străzii în Galați, reținut. Motivul scandalului

Your browser doesn't support HTML5 video.

Bărbatul fără adăpost, ucis la sfârşitul săptămânii trecute într-o clădire abandonată din Galaţi, a fost victima unui alt om al străzii.

Aceasta este concluzia procurorilor, care l-au reţinut azi-noapte pe un individ de 26 de ani. La audieri, el şi-a recunoscut faptele şi le-a povestit anchetatorilor detalii şocante despre mobilul crimei.

Primele bănuieli ale anchetatorilor s-au confirmat, suspectul de crimă este tot o persoană fără adăpost în vârstă de 26 de ani. El a povestit la audieri că s-a certat cu victima, în vârstă de 46 de ani, de la nişte cabluri de cupru pe care voiau să le vândă la un centru de colectare a fierului vechi.

Raportul necropsiei a scos la iveală detalii de-a dreptul înfiorătoare: bărbatul a fost lovit cu un cuţit de mai multe ori, şi încă mai trăia în momentul în care criminalul i-a dat foc, în speranţa că aşa îşi va ascunde faptele îngrozitoare.

În cursul zilei de astăzi, individul va fi dus în fața magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Deocamdată, este cercetat pentru omor, însă e foarte posibil ca, după ce va fi ataşat la dosar raportul necropsiei, încadrarea juridică a faptei să fie schimbată.

Citește și
incendiu
Om al străzii, găsit carbonizat într-o clădire abandonată. Descoperirea făcută de medici

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult