Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Florin Zalomir, fost campion mondial la scrimă, a fost găsit mort, în casă. SURSE: S-a sinucis din gelozie

Un jandarm de 41 de ani, din Otopeni, fost campion mondial la scrimă, și-a pus capăt zilelor, luni dimineaţă. Lângă el a fost găsită și o armă de foc.

 

Jandarmul avea 41 de ani, iar trupul său a fost găsit luni dimineață, în jurul orei 8:30, când o femeie a sunat la 112 ca să anunțe decesul. Se pare că bărbatul a fost găsit de către o printen a celei de-a doua soții, pentru că acesta se recăsătorise. Dar iată că și cu a doua soție se află în prezent în proces de divorț.

 

Lângă trupul său a fost găsită și o armă de foc, proprietate personală, pentru care deținea licență, spun anchetatorii.

Bărbatul lucra de 16 ani în Ministerul de Interne, iar de un an de zile era încadrat la Jandarmeria Capitalei.

Florin Zalomir era un fost sportiv, cu numeroase medalii la nivel internațional - a câștigat argint la Jocurile Olimpice din 2012, aur la Campionatul Mondial din 2009, aur la Campionatul European din 2006.

Renunțase la sport în 2012, când a devenit antrenor în acest domeniu.

Bărbatul și-ar fi pus capat zilelor din cauza geloziei, spun surse din anchetă. El mai fusese căsătorit o dată, iar din acea căsătorie avea o fetiță de cinci ani, ne spun surse din rândul apropiaților.

 

„Cu profund regret, confirmăm vestea tragică a decesului colegului nostru, care a fost găsit fără suflare, în această dimineață, în locuința sa. Ne exprimăm regretul pentru pierderea sa și transmitem condoleanțe familiei îndurerate. Jandarmul era ofițer în cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București și avea 41 de ani. La cea mai recentă evaluare psihologică a fost declarat apt. Circumstanțele în care s-a produs evenimentul urmează să fie elucidate de către instituțiile abilitate. Dumnezeu să îl ierte!”, a transmis Jandarmeria.

Cazul va fi preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov pentru efectuarea de activități din competență, stabilirea cu exactitatea a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun.

De asemenea, la nivelul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române au fost dispuse, de urgență, verificări interne cu privire la cele întâmplate, urmând ca rezultatele să fie puse la dispoziția organelor abilitate.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult