Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Persoana peste care a căzut femeia care a încercat să se sinucidă a murit

Your browser doesn't support HTML5 video.

Femeia de 60 de ani care a fost operată, după ce o altă femeie a căzut peste ea când s-a aruncat de la etajul cinci al unui bloc din Capitală, a murit miercuri noapte, au declarat surse pentru Știrile ProTV.

Femeia care a vrut să își pună capăt zilelor, în vârstă de 43 de ani, s-a prăbușit de la o înălțime de cel puțin 15 metri, la ora 8 și 50 de minute dimineața, la scurt timp după ce ajunsese la serviciu. O cameră de supraveghere de pe bulevard a surprins momentul.

În imagini se vede cum, femeia de 43 de ani se tăvălește pe jos de durere, iar cea peste care a căzut - o doamnă de 60 de ani - a rămas nemișcată pe asfalt.

Potrivit specialiștilor, corpul femeii a avut în momentul impactului o viteză de 16 metri pe secundă sau 58 de kilometri pe oră. Atunci când a căzut peste cealaltă femeie, forța impactului a fost echivalentă cu lovitura unui sac de o sută de kilograme.

Cele două femei au fost transportate la spitale diferite. Cea care a vrut să își pună capăt zilelor a ajuns la spitalul Floreasca și este în afara oricărui pericol. În stare mai gravă a fost femeia peste care a căzut. Ea a ajuns la spitalul Universitar și a stat mai multe ore în operație, dar a murit în noaptea de miercuri spre joi.

Citește și
Pacienta
S-a dus la spital cu dureri de stomac și a născut o fetiță. Șocul trăit de o femeie care nu știa că este însărcinată

Femeia lucra la o firmă de contabilitate din februarie anul acesta. În cazul ei, polițiștii merg pe varianta sinuciderii în primul rând, pentru că în momentul în care s-a ridicat de pe asfalt, le-ar fi spus agenților că a intenționat să se arunce de la etaj.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru omor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult