Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Surse: Ionuț Doldurea a recunoscut că se făceau transvazări la fosta stație GPL din Crevedia, oficial închisă

Ionuț Doldurea, patronul stației GPL de la Crevedia, a fost audiat la Parchetul General miercuri, 27 septembrie. El a răspuns pentru prima dată procurorului despre ce se întâmpla la stația GPL înainte de tragicul eveniment.

El a recunoscut că la Crevedia era o parcare de cisterne și că se făceau transvazări. Totuși, el nu își explică explozia și crede că a fost vorba de o defecțiune tehnică sau o manevrare greșită a unuia dintre șoferi, au transmis surse judiciare pentru Știrile ProTV.

Ionuț este fiul actualului primar PSD din Caracal, Ion Doldurea.

Audierea a durat două ore și a fost prima dată când Ionuț Doldurea a vorbit despre subiect în fața procurorului, după ce prima dată a fost chemat ca suspect, iar a doua oară ca inculpat.

În 26 august, două explozii urmate de un incendiu s-au produs la o staţie GPL din Crevedia, care era, oficial, închisă. Un bărbat a murit după ce a făcut infarct, iar soţia sa a murit la spital în scurt timp, din cauza arsurilor. Alte 50 de persoane au fost rănite, majoritatea fiind pompieri. Ulterior, dintre răniţii internaţi, au mai murit trei persoane.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult