Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Surse: Femeia care a ucis o tânără la metrou, în București, poate răspunde penal

Expertiza psihiatrică efectuată Magdalenei Şerban, femeia acuzată că ar fi ucis, în luna decembrie 2017, o tânără, împingând-o în faţa metroului, arată că aceasta poate răspunde penal, au precizat, pentru Mediafax surse judiciare.

În urma unei expertize care a durat câteva săptămâni, concluziile raportului Institutului Naţional de Medicină Legală arată că Magdalena Şerban poate răspunde penal pentru faptele sale, au precizat pentru Mediafax surse judiciare.

În prezent, Magdalena Şerban, femeia acuzată că ar fi ucis, în luna decembrie 2017, o tânără, împingând-o în faţa metroului, încercând, fără succes, să facă înainte acelaşi lucru cu o altă fată, se află în stare de arest preventiv, la Spitalul Penitenciar Jilava.

Magdalena Şerban, în vârstă de 36 de ani, a fost arestată preventiv pe 13 decembrie de către Tribunalul Bucureşti, ea fiind acuzată de omor calificat şi tentativă de omor.

Citește și
crima metrou
Femeia acuzată de crima de la staţia de metrou Dristor 1, expertizată psihiatric

Procurorii susţin că, pe 12 decembrie, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Dristor 1, Magdalena Şerban a împins o tânără spre liniile de metrou, iar după ce victima a căzut pe şine, în timp ce aceasta încerca să se agaţe de marginea peronului, a lovit-o în zona capului cu piciorul. Urmare a acestor acţiuni, tânăra a fost lovită de trenul ce intra în staţie şi a decedat.

Cu câteva ore înainte, femeia a încercat să împingă o altă tânără spre linia de metrou în staţia Costin Georgian, însă aceasta s-a opus şi nu a păţit nimic.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult