Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Surse: Directorul general TAROM, Bogdan Popescu, a demisionat după doar 3 luni de când a fost numit în funcție

Your browser doesn't support HTML5 video.

Surse oficiale au preciaat pentru Știrile Pro TV că directorul general TAROM, Bogdan Popescu, a demisionat. Decizia a fost luată după doar 3 luni de când a fost numit în această funcție, în octombrie 2023.

Conform surselor citate, Bogdan Popescu le-a transmis foștilor colegi din TAROM un mesaj în care îi informează că ”în perfect sincron cu echipa de conducere”, a decis să lase ”la latitudinea Consiliul de Administrație numirea la începutul anului viitor a unui nou Director General, care să continue proiectele începute și să conducă compania în noua perioadă a redresării și restructurării”.

Acesta nu menționează și care este motivul care l-a determinat să demisioneze din funcția de director general al TAROM.

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a declarat, săptămâna trecută, în Parlament, potrivit Agerpres, că are încredere în Bogdan Popescu că va reuşi să repună "pe picioare" compania şi a spus că "în 2024 vor fi semne pozitive economic în ceea ce priveşte TAROM".

Bogdan Popescu este absolvent al Facultăţii de Aeronave, al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi al programului EMBA Asebuss.

Citește și
Tarom
Reacția TAROM după ce sindicaliștii au amenințat cu greva de la 1 decembrie

El are o experienţă de peste 25 de ani în companii de renume internaţional, precum Shell, Metro şi Microsoft.

De asemenea, în anul 2021, Bogdan Popescu a ocupat funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al Avioane Craiova.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult