Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Surpriză pe un aeroport din România. Președintele care a sosit sâmbătă seară. VIDEO

Maia Sandu a sosit, sâmbătă seară, la Oradea. Președintele Republicii Moldova a ajuns din București în Banat cu un avion de linie al Tarom, conform eBihoreanul.

Deși era de așteptat să părăsească aeroportul pe un flux separat, Maia Sandu s-a amestecat printre pasageri, înconjurată însă de mai mulți angajați SPP.

Afară au așteptat-o două mașini de culoare neagră, care după ce au preluat-o pe Maia Sandu, au pornit spre Oradea, fără girofar sau fără ca traficul să fie restricționat.

Potrivit Bihoreanului, Maia Sandu a fost întâmpinată la aeroport de președintele Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan, într-o zonă inaccesibilă publicului.

Deocamdată nu se cunoaște motivul pentru care președintele Republicii Moldova a venit la Oradea, mai scrie sursa citată.

 

Presa din Republica Moldova scrie că ar fi o vizită neoficială, Maia Sandu ar fi venit în România pentru a sărbători aici Crăciunul pe rit vechi.

  Realitatea.md a solicitat reacția Președinției la informațiile apărute în presa română. Purtătoarea de cuvânt a Maiei Sandu, Sorina Ștefârță, nici nu a confirmat, nici nu a infirmat. Ea a declarat că nu cunoaște nimic despre această vizită. Cel puțin deocamdată.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult