Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Supărat că nu a intrat ”speciala”, un bărbat a distrus păcănelele. Câți bani a pierdut

Your browser doesn't support HTML5 video.

Furios că a pierdut la păcănele, un bărbat a făcut un circ incredibil într-un bar din judeţul Bacău. A zdrobit aparatele de joc şi i-a lovit cu pumnii pe cei care au încercat să îl liniştească.

Secvenţele violente au fost surprinse de o cameră de supraveghere.

Scenele violente s-au desfăşurat într-un bar din comuna Plopana, judeţul Bacău. În imagini se vede cum bărbatul în cauză ia un scaun şi îl aruncă direct într-un aparat de joc. Apoi apucă furios cu mâinile aparatul de lângă, da cu el de pământ şi îl zdrobeşte.

Angajaţii dar şi câţiva clienţi încearcă să îl potolească, însă individul - care era băut, potrivit martorilor - începe să îi lovească şi pe ei. Bărbaţii nu ripostează, dar nici nu bat în retragere.

Este momentul în care huliganul apuca iar un scaun şi distruge toate păcănelele din încăpere.

Citește și
timisoara, pacanele, femeie, batuta,
Tânăra bătută brutal într-o sală de jocuri din Timişoara de un recidivist a fost externată

Martor: Dacă aşa l-a dus capul şi băutură. Reporter: S-a supărat că a pierdut banii? Martor: Probabil, dar aşa se aude. Reporter: A ieşit încăierare, bine că nu s-a terminat mai rău. Martor: Am auzit că l-au ridicat.

Reporter: Cum de nu şi-a păstrat cumpătul?

Martor: Dara dacă el bea şi nu înţelege. Oamenii îi spun de frumos, dar nu înţelege. Ce folos dacă joci păcănele? Uite multă lume se desparte şi se ajunge la omoruri la bătăi.

Tânărul, care s-a întors recent de la muncă din străinătate, a pierdut într-o seară 5.000 de lei. De atunci, spun cunoscuţii, n-a mai avut linişte.

Cătălina Creţu, IPJ Bacău: ''A fost prezentat parchetului de pe lângă judecătoria Bacău, care a dispus măsură controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile."

Bărbatul va trebui să suporte din buzunar toate pagubele.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult