Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Supărat că a pierdut la skandenberg, un tânăr și-a înjunghiat adversarul, într-un bar

Your browser doesn't support HTML5 video.

Scandal sângeros într-un bar din Maieru, Bistriţa. Un tânăr de 29 de ani a fost înjunghiat într-o încăierare, iar suspect este un individ de 22 de ani.

Mai mulţi clienţi au povestit ce s-a întâmplat, iar câteva camere de supreveghere au surprins atacul. Victima a fost operată noaptea trecută, iar agresorul a fost prins într-un târziu de către poliţişti şi este acum la audieri.

Cei doi indivizi nu se cunoşteau dinainte, însă au intrat în vorbă la barul din sat. Martorii spun că tânărul de 22 de ani s-a înfuriat după ce au jucat skanderberg, iar cel de 29 de ani a câştigat.

Enervat de eşec, adversarul s-a năpustit asupra partenerului său de luptă şi l-a înjunghiat în piept. A fugit apoi, lăsându-l pe rănit cu o hemoragie puternică. Speriaţi, oamenii din bar s-au mobilizat imediat şi au chemat ajutoare.

Medicii l-au preluat şi l-au operat de urgenţă, dar spun că pericolul nu a trecut. Între timp, poliţiştii l-au căutat întreaga noapte pe agresor şi l-au prins în Sângiorz Băi.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult