Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Suma uriașă furată din seifurile Casei de Pensii Timiș. Făptașii, căutați de polițiști

Your browser doesn't support HTML5 video.

Jaf la Casa de pensii din Timişoara. Hotii au reuşit să păcălească sistemul de pază şi au furat aproximativ 50.000 de euro.

Ca să nu fie surprinşi de camerele de supraveghere, au distrus calculatoarele care stochează imaginile filmate. Banii furaţi erau păstraţi în două seifuri, pe care indivizii le-au spart cu extinctoarele. Poliţiştii îi caută acum peste tot pe făptaşi.

Clădirea Casei de Pensii are paznici în timpul zilei. Dar noaptea funcţionează doar un sistem de alarmă care, de altfel, s-a şi declanşat în jurul orei două. Cei de la firma care administrează sistemul de alarmare au venit imediat în zonă, însă la intrarea principală în clădire, nu au văzut nimic suspect.

Paznic: “S-a declanșat o alarmă. A venit băiatul de la ei să vadă și a zis că nu e nicio efracție”.

Hoţii intraseră însă în clădire prin altă parte. S-au asigurat înainte de jaf ca nu vor fi filmaţi. Cel mai probabil, au acţionat la pont.

Citește și
Hoata salon
Spargerea dată de o femeie într-un salon de lux. Patronul oferă recompensă o mașină

Surse din ancheta susţin că indivizii au pătruns în spatele clădirii, au distrus calculatoarele care stochează imaginile camerelor de supraveghere şi au plecat cu aproximativ 50.000 de euro.

Dimineaţa, când a fost descoperit jaful, poliţişti şi criminalişti au venit imediat în zonă. Au luat mai multe amprente şi au stat de vorbă cu toţi angajaţii casei de pensii.

Pensionar: “Am venit la biroul de bilete pentru tratament și am înțeles de la dânșii că puțin mai târziu se va deschide”.

Pensionar: “Așteptăm să se rezolve”.

Banii furaţi erau destinaţi unor tratamente balneare pentru pensionari, sau ajutoarelor de înmormântare.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult