Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Suma furată de un hoț de la o mănăstire din Alba. A profitat de generozitate călugărilor

Your browser doesn't support HTML5 video.

Foarte apreciaţi pentru ospeţie şi pentru taberele de tineri la care participă sute de oameni, călugării de la Mănăstirea Oașa din judeţul Alba au căzut acum pradă unui hoţ.

Un bărbat de 38 de ani din Drobeta Turnu Severin, care a fost primit cu generozitate în mănăstire şi găzduit o bună bucată de vreme, a plecat cu toţi banii pe care i-a găsit într-o chilie. Peste 7.500 de lei.

Bărbatul le-a câştigat încrederea călugărilor de la mănăstirea Oaşa şi a fost găzduit cu dragă inimă. În tot timpul petrecut acolo a intrat în chilii, a avut acces la bucătărie şi a fost privit, aşa cum e şi firect într-o mănăstire, cu dragoste frăţească şi încredere deplină. La plecare însă a furat peste 7500 de lei dintr-o chilie. Călugării au realizat că au fost prădaţi aşa că au chemat poliţia. Ofiţerii au reuşit să îl identifice pe bărbat în foarte scurt timp într-o localitate din apropierea mănăstirii iar asupra lui au găsit întreaga suma. Magistraţii au dispus că suspectul să fie cercetat sub control judiciar pentru 40 de zile.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!  Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult