Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Sucevean aflat pe lista ”Most Wanted” a Poliției Române, extrădat din Franța

Un sucevean de 36 de ani, care figura de ani de zile pe lista celor mai căutaţi infractori români, pentru că fugise din ţară înainte de a fi condamnat definitiv pentru o faptă de viol, a fost adus la Penitenciarul Rahova.

Mihai Bogdan Zuziac a fost extrădat din Franţa, acolo unde a fost reţinut în luna ianuarie a acestui an, relatează Monitorul de Suceava.

El a fost prins în urma colaborării dintre autorităţile judiciare din Franţa și judiciariștii Direcţiei de Investigaţii Criminale a Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Individul era condamnat definitiv încă din anul 2011, în timp ce fapta de viol care l-a adus acum după gratii a fost comisă acum aproape zece ani.

Pentru că avea o condamnare destul de grea, dar și pentru că are un trecut marcat de violenţă, Zuziac era singurul sucevean care mai figura pe lista ”Most Wanted” a Poliţiei Române.

 

Mihai Bogdan Zuziac și Marius Hapenciuc, ambii din comuna Șerbăuţi, au fost condamnaţi definitiv pentru un viol comis asupra unei fete în vârstă de 17 ani, în anul 2008. Ca să scape de cei doi, fata a sărit de la etajul 2.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult